28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing εξασφάλισε η Σεμέλη Ζαρμακούπη – Αγωνίζεται στην Πορτογαλία για ακόμα ψηλότερα

Μια ακόμα διάκριση για την 21χρονη Καρπενησιώτισσα

Την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, πανηγυρίζει η Σεμέλη Ζαρμακούπη, αθλήτρια του Α.Σ. Ευρυτανίας και μέλος της Εθνικής Ομάδας. Η 21χρονη συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO που διεξάγεται στην πόλη Αλμπουφέιρα της Πορτογαλίας, το διάστημα από τις 17 έως τις 26 Νοεμβρίου 2023.

Η 21χρονη από το Καρπενήσι, αγωνιζόμενη στην κατηγορία γυναικών KL -50kg, στον 2ο γύρο επικράτησε απέναντι στην 24χρονη Natalia Ameyali Salazar Nava από το Μεξικό και εξασφάλισε παρουσία στο βάθρο του αγωνίσματος (χάλκινο μετάλλιο). Θα διεκδικήσει σήμερα ακόμα υψηλότερη θέση με αντίπαλο την 30χρονη Duygu Turan από την Τουρκία.

Συνολικά 1.369 αθλητές από 70 χώρες παίρνουν μέρος στο τελευταίο μεγάλο event της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO για το 2023. Η εθνική μας ομάδα θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με 51 αθλητές σε ρινγκ και τατάμι. Την ελληνική αποστολή συνοδεύουν 19 προπονητές, καθώς και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ), Μιχάλης Τριανταφύλλου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ