29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μετά το Πάσχα οι εθνικές εκλογές, τέλος στα σενάρια για κάλπες πριν τις γιορτές έβαλε ο πρωθυπουργός

Τέλος στα σενάρια για κάλπες πριν από το Πάσχα έβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο. 

Ο πρωθυπουργός φέρεται να έκλεισε με έμμεσο τρόπο τα σενάρια εκλογών πριν τις γιορτές, κάτι που σημαίνει ότι εγκαταλείπεται – όπως αναμενόταν – το μέχρι πρότινος επικρατέστερο ενδεχόμενο για κάλπες στις 9 Απριλίου. Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει πλούσιο νομοθετικό έργο στις επόμενες εβδομάδες, περίπου 10 νομοσχέδια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός είχε εκτιμήσει από την πρώτη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη πως οι εκλογές πρέπει να μετατεθούν για αργότερα. Δεν ήταν ωστόσο της ώρας οποιαδήποτε κουβέντα για τον χρόνο των εκλογών, εξ ου και οι σχετικές διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, που δεν ήταν προσχηματικές.

Τις πρώτες ημέρες μετά την τραγωδία ο κ. Μητσοτάκης ξέκοβε κάθε συζήτηση για εκλογές, παρότι οι σχετικές ζυμώσεις αναπόφευκτα υπήρχαν. Στο Μαξίμου, μάλιστα, ο λεγόμενος «πρωινός καφές» ήταν «διχασμένος», αφού άλλοι ήταν υπέρ της 9ης Απριλίου και άλλοι υπέρ των εκλογών τον Μάιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ