30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με ένα νέο, σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύθηκε ο Δήμος Αγράφων – Καρδαμπίκης: “Στοιχείο καθημερινού πολιτισμού η καθαριότητα”

Αναβαθμίζει τον μηχανολογικό εξοπλισμό και βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθαριότητας

Ο Δήμος Αγράφων, επενδύοντας στη βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας, εξοπλίστηκε με ένα ολοκαίνουργιο απορριμματοφόρο, το οποίο διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία και χωρητικότητα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δήμου.

Με την αγορά αυτή ενισχύεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός του δήμου, παρέχοντας παράλληλα και στους εργαζομένους τα μέσα εκείνα που θα τους διευκολύνουν και θα αυξήσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των δημοτών.

Όπως άλλωστε τονίζει η δημοτική αρχή, το νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο θα αναβαθμίσει τον στόλο καθαριότητας, ενδυναμώνοντας την αρμόδια Υπηρεσία, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει καθοριστικά στην ουσιαστική αναβάθμιση της εικόνας του δήμου.

«Η καθαριότητα του δήμου μας, μας αφορά όλους γιατί αποτελεί στοιχείο καθημερινού πολιτισμού, αναβαθμίζοντας την εικόνα του τόπου που ζούμε και εργαζόμαστε, ενώ συνδέεται και με την ποιότητα της ζωής μας», τονίζει ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Στην προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα του Δήμου Αγράφων, η Δημοτική Αρχή πρόσθεσε ένα “νέο όπλο” στη φαρέτρα της για να κερδίσουμε τη μάχη για έναν καθαρό δήμο. Ένα καινούριο σύγχρονο απορριμματοφόρο που ενισχύει και αναβαθμίζει τον στόλο οχημάτων καθαριότητας», συνεχίζει ο δήμαρχος, καταλήγοντας πως «είμαι σίγουρος πως και με τη συνεργασία των δημοτών μας, θα καταφέρουμε να έχουμε καθημερινά όλο και πιο καλά αποτελέσματα, κρατώντας τον Δήμο Αγράφων καθαρό για τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες».

ΦΩΤΟ / Νίκος Μαρούλης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ