25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με έξι (6) συνέδρους η Ευρυτανία στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που αρχίζει την Πέμπτη (14/4) στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου

Ξεκινάει την Πέμπτη 14/4 το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που θα διαρκέσει από τις 14 έως τις 17 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο). «Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία γίνεται σε μια κρίσιμη συγκυρία μεγάλων ανακατατάξεων και έντονων κοινωνικών διεργασιών και αποτελεί ένα συνέδριο τομής μέσα στη συνέχεια, με στόχο τη Νέα Αρχή και την πολιτική αλλαγή στη χώρα», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 6.30μ.μ, με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.

Εξάλλου, πριν λίγες ημέρες οι δύο δημοτικές οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Ευρυτανίας ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για εκλογή αντιπροσώπων, που αποτελεί την κορύφωση των διαδικασιών προς το 3ο Συνέδριο. Η συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασε το 80% και στις δύο Οργανώσεις (Αγράφων και Καρπενησίου ). Οι σύνεδροι που εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά είναι: Ο.Μ. Καρπενησίου: Βεντούρη Μαρία, Καραθάνος Κώστας, Μπερμπερής Μωυσής, Μπίκας Κώστας, Σκαρπής Γιάννης και επιλαχόντες: Γιαννιώτης Βαγγέλης, Γκρίζης Βαγγέλης. Ο.Μ. Αγράφων: Ξυραφάκης Γιώργος.

«Το Συνέδριό μας φιλοδοξούμε να ανοίξει τον δρόμο για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή. Ένα Συνέδριο που θα καταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, σύγχρονο κόμμα της Αριστεράς ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, μεταξύ των άλλων: -για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων, -για τη μεγάλη ανατροπή, -για τη νίκη στις ερχόμενες εκλογές.  Να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και να της δώσουμε τον πρώτο λόγο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ