3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με ανανεωμένη σύνθεση το νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας – Το ποσοστό συμμετοχής

Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας

από την έντυπη έκδοση

Με ανανεωμένη σύνθεση συνεχίζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας, μετά τις εκλογές που έγιναν στις 3 Νοεμβρίου 2023 για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και αντιπροσώπων του συλλόγου στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Η συμμετοχή στη διαδικασία των αρχαιρεσιών έφθασε στο 60%, καθώς από τους 98 εγγεγραμμένους, ψήφισαν 59 εκπαιδευτικοί (έγκυρα ψηφοδέλτια: 58, άκυρα ψηφοδέλτια: 1).

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, στις 6 Νοεμβρίου, ύστερα από συνεδρίαση, οι εκλεγμένοι συγκροτήθηκαν σε Σώμα.

Όσον αφορά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Πρόεδρος αναδείχθηκε η Γεωργίου Λεμονιά, με Γενική Γραμματέα τη Φουντουλάκη Γεωργία και Αντιπρόεδρο τη Μουτσώκου Αγγελική. Ταμίας θα είναι ο Βογδάνος Δημήτριος και Μέλος η Λάππα Βασιλική. Την Ελεγκτική Επιτροπή θα απαρτίζουν οι: Ευθυμίου Ιωάννης (Πρόεδρος), Κοντομήτρου Κωνσταντία (Γραμματέας) και Τσιαμτσιούρη Μαρία (Μέλος). Ανέλαβαν να εκπροσωπούν τον σύλλογο στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, οι: Παρούτσας Διονύσιος, Γεωργίου Λεμονιά, Λάππα Βασιλική.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ