26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με ανοικτές δύο πίστες ξεκίνησε τη λειτουργία του το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου – Νέες χιονοπτώσεις από τη νέα εβδομάδα (ΦΩΤΟ)

Εναρξη χιονοδρομικής σεζόν στο Χ/Κ Καρπενησίου

Οι χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών επέτρεψαν στους υπεύθυνους του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου να προχωρήσουν στην έναρξη -έστω και μερική- της λειτουργίας του.

Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, το Χ/Κ στο Βελούχι άνοιξε με δύο πίστες για τους χιονοδρόμους, καθώς και τον ταινιοδιάδρομο και το καρουζέλ. Ο δρόμος προς το Βελούχι είναι ανοικτός χωρίς αλυσίδες, αφού μηχανήματα της ΠΕ Ευρυτανίας εργάστηκαν για τον καθαρισμό του.

“Με τον δρόμο ανοικτό από νωρίς το πρωί, χωρίς αλυσίδες (παρά τις χθεσινές χιονοπτώσεις), με τις πίστες Θησέας και Τάκης Φλεγκας, σε λειτουργία, με τον ταινιοδιάδρομο και το καρουζέλ σε πλήρη ανάπτυξη, με το ισόγειο του Σαλέ ανακαινισμένο και με το καφέ-μπαρ στις πίστες με εντελώς νέα μορφή και με θέα στις πίστες, το μόνο που μένει να ευχηθούμε και να προσδοκούμε είναι ΚΑΛΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!”, έγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός.

Θετικά είναι, εξάλλου, τα νέα από την εξέλιξη του καιρού, καθώς σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις αρχές της νέας εβδομάδας σε όλα τα ορεινά της Ευρυτανίας. Φρέσκο χιόνι θα προστεθεί στο Βελούχι, στοιχείο που -πιθανόν- θα επιτρέψει την πλήρη λειτουργία του χιονοδρομικού μέχρι το τέλος του μήνα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ