3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με ανοιξιάτικο καιρό, το Καρπενήσι τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου – Δείτε ολόκληρη την παρέλαση στην Αποδήμων Ευρυτάνων (15λεπτο ΒΙΝΤΕΟ)

Η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Καρπενήσι, μέσα από 15λεπτο βίντεο και 105 φωτογραφίες

Με ανοιξιάτικο καιρό -ηλιοφάνεια και 16 βαθμούς Κελσίου- τιμήθηκε σήμερα στο Καρπενήσι η εθνική επέτειος της 25η Μαρτίου 1821. Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν, όπως κάθε χρόνο, με τη διεξαγωγή της παρέλασης επί της οδού Αποδήμων Ευρυτάνων, λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την παρέλαση στο Καρπενήσι

Στις 10.30πμ, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον ιερό κλήρο της πόλης, για να ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στην κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός Γεωργία Παρμάκη. Έγινε, επίσης, κατάθεση στεφάνων από τις επίσημες αρχές, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και η τελετή στην πλατεία ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Λίγο μετά τις 11.15 ξεκίνησε η παρέλαση μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μελών συλλόγων· διεξήχθη επί της οδού Αποδήμων Ευρυτάνων, από το ύψος της Νεράιδας μέχρι το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, όπου κατόπιν παρατέθηκε δεξίωση. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γ.Γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ