20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με εκατοντάδες συμμετοχές & ισχυρούς συμβολισμούς διεξήχθη η 2η ποδηλατοδρομία για τα ΑμεΑ στο Καρπενήσι (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Περίπου 400 άνθρωποι, παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας, συμμετείχαν στη 2η Ποδηλατοδρομία Ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ, με τη συνδρομή του Δήμου Καρπενησίου.

Ήταν μια όμορφη γιορτή που στόχο είχε να στείλει μηνύματα για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, σε μια πόλη και κοινωνία που αργά αλλά σταθερά αλλάζει, εκπαιδεύεται, αποκτά ενσυναίσθηση.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (23/7), στη θέση Ρίζωμα, στον κυκλικό κόμβου εισόδου στην πόλη, ο Δήμαρχος, Νίκος Σουλιώτης και η Πρόεδρος του συλλόγου, Αναστασία Κριπάση – Μπάρκα, έδωσαν το σύνθημα για την εκκίνηση· μαζί τους ήταν και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Γιάννης Σβερώνης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιλαρίων Λιάσκος, ο διοικητής του ΘΧΠ, Κλεομένης Λάππας κ.α.

Για λόγους ασφαλείας, η αστυνομία είχε φροντίσει να διακόψει προσωρινά την κυκλοφορία, με τους πρώτους ποδηλάτες να φθάνουν στο σημείο τερματισμού, στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, λίγη ώρα αργότερα.

Εκεί οι συμμετέχοντες παραλάμβαναν μόνοι τους -για λόγους προστασίας ενάντια στον κορονοϊό- τα αναμνηστικά μετάλλια και ένα σνακ, καθώς και τα μικρότερα παιδιά κατέφθαναν στο πάρκο, συνοδεία των γονιών τους.

Τα Ευρυτανικά Νέα και το evrytanika.gr ήταν χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ