19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με θερινό σινεμά ανοίγει τη Δευτέρα (19/7) η αυλαία των “ΓΙΟΡΤΩΝ ΔΑΣΟΥΣ 2021”. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που ήδη, εδώ και εβδομάδες είχαν προαναγγείλει τα Ευρυτανικά Νέα, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γιορτές Δάσους 2021», που συνδιοργανώνει ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.

Πολλές από τις εκδηλώσεις θα έχουν έντονα επετειακό χαρακτήρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση, ενώ έγινε προσπάθεια αποκέντρωσης με την πραγματοποίηση δράσεων και δρώμενων στα χωριά.

Πρεμιέρα με σινεμά

Στο ανακαινισμένο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής, από τη Δευτέρα 19 έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 θα παιχτούν πέντε ταινίες:

19/7: «Κρατικά Μυστικά»

20/7: «Κοκορόκι: Ο Ήρωας της φάρμας» (παιδικό μεταγλωττισμένο)

21/7: «Η χήρα»

22/7: «Playmobil: The Movie» (παιδικό μεταγλωττισμένο)

23/7: «Overdrive»

“Η Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α. Δήμου Καρπενησίου ανοίγει την αυλαία της θερινής πολιτιστικής περιόδου με κινηματογραφικές προβολές, στο ειδυλλιακό αμφιθέατρο της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου για μία εβδομάδα. Σας περιμένουμε, από 19 έως 23 Ιουλίου και ώρα 21:00 να ζήσουμε την νοσταλγία του θερινού σινεμά. Καλές προβολές!, αναφέρει η Πρόεδρος της Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ., Εύη Κονιαβίτη.

Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 9 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στον χώρο, από την είσοδό και μέχρι την έξοδό και καθ’ όλη την διάρκεια της προβολής. Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις, όπως και κατά τη διάρκεια των προβολών μεταξύ των καθήμενων.

Εξάλλου, την Παρασκευή 23 Ιουλίου και ώρα 6 το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου, διοργανώνουν ποδηλατοδρομία ευαισθητοποίησης για μικρούς και μεγάλους. «Σας περιμένουμε για να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά όλοι μαζί ότι στο Καρπενήσι υπάρχουν αλληλέγγυοι πολίτες!», αναφέρει το κάλεσμα (έναρξη από τον κόμβο «Ρίζωμα», τερματισμός στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων).

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα των ΓΙΟΡΤΩΝ ΔΑΣΟΥΣ 2021

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ