26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με κορονοϊό, σε κατ’ οίκον απομόνωση, ο γιατρός Θεόδωρος Δαλαδήμος. Επιστρέφει στο Νοσοκομείο την Πέμπτη

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο γιατρός του Νοσοκομείου Καρπενησίου, Δ/ντης Παθολόγος ΤΕΠ, Θεόδωρος Δαλαδήμος, έπειτα από προληπτικό τεστ που πραγματοποιεί καθημερινά, λόγω και της εργασίας του.

Ο κ. Δαλαδήμος παραμένει στην οικία του, χωρίς κανένα σύμπτωμα, καθώς είναι τριπλά εμβολιασμένος. Κανονικά στην εργασία του στο Νοσοκομείο επιστρέφει την Πέμπτη 24/3. 

Ο άνθρωπος, σύμβολο της μάχης κατά του κορονοϊού τα τελευταία δύο χρόνια στο Καρπενησι, είναι ο άνθρωπος που καθημερινά έρχεται σε επαφή και φροντίζει τους ασθενείς φορείς της νόσου στην κλινική covid του Νοσοκομείου Καρπενησίου, τελικά νοσεί και ο ίδιος.

Ο γιατρός βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θετικός προέκυψε την περασμένη Παρασκευή και έτσι θα παραμείνει στην οικία του μέχρι την προσεχή Πέμπτη.

Όπως και ο ίδιος λέει, μπορεί το πρωτόκολλο να προβλέπει πέντε ημέρες κατ΄οίκον απομόνωση, ωστόσο δεν μπορεί να ρισκάρει να επιστρέψει στην εργασία του χωρίς πρώτα να έχει αρνητικοποιηθεί. Για ακόμα μία φορά δε, προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ