27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με πρωταγωνιστές τα παιδιά, ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Φουρνά Ευρυτανίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα και με τα παιδιά στην πρώτη γραμμή, πραγματοποιήθηκε στη Φουρνά του Δήμου Καρπενησίου Ευρυτανίας, ο εορτασμός για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Παρά τον άστατο καιρό, οι εκδηλώσεις έγιναν κανονικά και περιλάμβαναν τη μαθητική παρέλαση, δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, ανάκρουση Εθνικού Ύμνου κ.α. Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Δασικής Πολιτικής, κα Κατερίνα Καλαντζή, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου, κ. Ευθύμιος Ξενιάς, η τ. πρόεδρος Δ/Σ Καρπενησίου, Γεωργία Γκαρίλα, εκπρόσωποι Δ.Ε. Φουρνάς, συλλόγων, Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.

«Όπως μάθαμε από παιδιά, σήμερα (σ.σ. 25/3) είναι διπλή γιορτή! Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου όπου ο “Υιός του Θεού, Υιός της Παρθένου γίνεται” και την έναρξη της Επανάστασης και τη λύτρωση του Ελληνικού Έθνους. Ημέρα Εθνικής επιφάνειας και βαθιάς πίστης!», ανέφερε η κα Καλαντζή, προσθέτοντας: «Ιδιαίτερη περηφάνεια και συγκίνηση ένοιωσα εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Φουρνά Ευρυτανίας συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην παρέλαση των λιγοστών μαθητών των σχολείων της Δ.Ε. Φουρνά! Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε! Χρόνια Πολλά! Ζήτω το Έθνος!».

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ / Νίκος Ζιώβας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ