28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με στυλοβάτη της άμυνας τον Πάνο Λιάγκα, ο Λεβαδειακός προελαύνει στη Super League 2 και στοχεύει στην άνοδο

Με βασικό και αναντικατάστατο τον Πάνο Λιάγκα, ο Λεβαδειακός έφθασε τις έξι σερί νίκες και παραμένει επικεφαλής της κούρσας στον βόρειο όμιλο της Super League 2.

Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της η ομάδα της Βοιωτίας, που επικράτησε και του Αιολικού με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, για την 21η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Superleague 2. Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική νίκη που πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ενώ και αυτή, όπως οι πέντε προηγούμενες, ήταν με μηδέν παθητικό!

Ο Λεβαδειακός, με στυλοβάτη της άμυνας τον Πάνο Λιάγκα, πραγματοποίησε ακόμα μία επιβλητική εμφάνιση, έχοντας τα ηνία του αγώνα από την αρχή ως το τέλος. Το σκορ άνοιξε από το 14′ ο Λούκας Πολέτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Συμελίδης, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Θοδωρής Τσιριγώτης διπλασίασε τα τέρματα του Λεβαδειακού, μετά από ασίστ του Μεχία. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 89′ ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς από το σημείο του πέναλτι, το οποίο αυτή τη φορά κέρδισε ο Γκεζαλί.

Με τη νίκη αυτή ο Λεβαδειακός συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πλέον σε απόσταση 6 βαθμών από τη 2η θέση.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Πίρινεν, Κωστή (62′ Γκουστάβο Κόστα), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ Γιαννιώτας), Συμελίδης (86′ Ντεντάκης), Πολέττο (62′ Γκεζαλί), Τσιριγώτης (71′ Μπαΐροβιτς).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ