25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με ταινία κινουμένων σχεδίων συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καρπενησίου (vid)

Αφιερωμένο στα μικρά παιδιά θα είναι το τρέχον Σαββατοκύριακο, καθώς ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου προγραμματίζει την προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Addams Family 2 / Οικογένεια Άνταμς 2». Η ταινία θα είναι μεταγλωττισμένη και θα προβληθεί στις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου 20 και της Κυριακής 21 Νοεμβρίου 2021.

Το τρέιλερ της ταινίας

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στον Δημοτικό Κινηματογράφο γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται κατόπιν εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR ή κατόπιν ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test), εντός τριάντα (30) ημερών μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν). Επίσης, για τα άτομα ηλικίας τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών είναι δυνατή η προσκόμιση δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), τελευταίου εικοσιτετραώρου. Τονίζεται πως θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας παράλληλα με τον έλεγχο των πιστοποιητικών, ενώ υπενθυμίζεται πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Η ΤΑΙΝΙΑ

Υπόθεση: «Η αγαπημένη, αλλόκοτη φαμίλια επανέρχεται με τη συνέχεια κινουμένων σχεδίων «Η Οικογένεια Άνταμς 2». Σε αυτήν την ολοκαίνουρια ταινία, οι Άνταμς μπερδεύονται ξανά σε παλαβές περιπέτειες και βρίσκονται μπλεγμένοι σε ξεκαρδιστικά σκηνικά, με κάθε είδους ανυποψίαστο χαρακτήρα που θα βρουν στο διάβα τους. Παραμένοντας πάντα πιστοί στη μακάβρια φύση τους, τα μέλη της οικογένειας Άνταμς κουβαλάνε όπου κι αν βρεθούν τη σκοτεινιά και την εκκεντρικότητά τους, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Οι γονείς της οικογένειας, η Μορτίσια και ο Γκόμεζ, νιώθουν απογοητευμένοι που έχουν παραμελήσει τα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν παρακάμπτοντας τα οικογενειακά δείπνα και απασχολούνται μόνο με μακάβρια παιχνίδια τρόμου. Για να αναθερμάνουν τους οικογενειακούς δεσμούς, αποφασίζουν να μπουν όλοι μαζί στο στοιχειωμένο τροχόσπιτο και να κάνουν κάτι ανήκουστο, να πάνε οικογενειακές διακοπές! Μάλιστα, θα αφήσουν τη γιαγιά πίσω στο σπίτι, μόνη της… Η περιπέτεια που θα ζήσουν θα τους βγάλει από την ασφάλεια του σπιτιού τους και θα τους φέρει σε επαφή με πολλούς ανυποψίαστους χαρακτήρες. Τι θα μπορούσε, ενδεχομένως, να πάει στραβά;» (Διάρκεια: 93 Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρναν & Κόνραντ Βέρνον).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ