16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών και αθλητριών διεξήχθη το 3ο Summer Camp Kick Boxing στο Καρπενήσι (BINTEO+ΦΩΤΟ)

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, γονείς κ.α., ήρθαν στο Καρπενήσι με αφορμή το 3ο Summer Camp Kick Boxing 2022, που διεξήχθη από την Παρασκευή 1 μέχρι και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, με διοργανωτή τον Α.Σ. Ευρυτανίας.

Το καμπ περιλάμβανε καθημερινές προπονήσεις για τους συμμετέχοντες, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, με στόχο τη βελτίωση φυσικής κατάστασης, τεχνικής και δεξιοτήτων, ενώ ξεχώρισε η παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών Ameer Asad, από το Ισραήλ, και των Fransesca Ceci και Timothy Bos, από την Ιταλία.

Αρωγοί και συνδιοργανωτές του 4ήμερου προπονητικού καμπ, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, ήταν η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας-ΠΕ Ευρυτανίας, ο ΟΠΑΣΤΕ και ο Δήμος Καρπενησίου. Για τον λόγο αυτό, οι διοργανωτές πραγματοποίησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7) εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ευρυτανίας, Άρη Τασιού, της Αντιπεριφερειάρχη Δασικής-ορεινής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας, Κατερίνας Καλαντζή, του Αντιδημάρχου Καρπενησίου, Γιάννη Σβερώνη, της Αντιδημάρχου, Εύης Κονιαβίτη. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκαν αθλητές, προπονητές, διαιτητές κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ