25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με τη συμμετοχή 250 βετεράνων αθλητών/τριών διεξάγονται οι αγώνες κολύμβησης στο Καρπενήσι – Η 1η ημέρα μέσα από ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Σταθερή επιλογή της ΚΟΕ το Καρπενήσι και το Δημοτικό του Κολυμβητήριο

Στη βαριά σκιά του πένθους από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Masters.

Πρόκειται για μια ωραία διοργάνωση, με βετεράνους αθλητές και αθλήτριες να θυμούνται τα… παλιά, σε πνεύμα ευγενούς συναγωνισμού όπου περισσότερη σημασία έχει η συμμετοχή και όχι το αποτέλεσμα. Τους Χειμερινούς Αγώνες Masters διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Πριν από όλα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Στόματα βουβά, βλέμματα χαμένα στο άπειρο. Σκέψεις και λυγμοί…

Αμέσως μετά, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας βράβευσε αθλητές/τριες που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters της Ρώμης το 2022, την Γεωργία Χατζηγεωργίου, τον Κώστα Βολιώτη, τον Θοδωρή Κατσαρό, τον Μάνο Χουρδάκη και τον Άρη Ιωαννίδη.

Η Γ’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Αλεξία Μαρίνη έκανε λόγο για «μια υπέροχη διοργάνωση για τους Masters στο φιλόξενο και όμορφο Καρπενήσι». «Ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου για τη δυναμική συνεργασία στην ανάπτυξη του υγρού στίβου», τόνισε.

Η Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Περιφερειακή Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, Ελευθερία Σαραντίδου, σημείωσε: «Η Ευρυτανία και το Καρπενήσι φιλοξενούν αυτό το διήμερο  μια υπέροχη διοργάνωση. Ευχαριστώ  την Περιφέρεια και το Δήμο που είναι πάντα δίπλα μας. Ευχαριστώ και την κοινότητα των Masters που στηρίζουν  την προσπάθεια μας για υπέροχους αγώνες».

Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, είπε στην τελετή έναρξης: «Σας καλωσορίζω στην Ευρυτανία, σε μια νέα συνεργασία με την ΚΟΕ. Είμαστε πάντα δίπλα στον υγρό στίβο και επενδύουμε στην παρουσία του Ευρυτανίας στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού και των μεγάλων διοργανώσεων».

Ο Γιάννης Σβερώνης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καρπενησίου, επεσήμανε: «Εκ μέρους του Δημάρχου μας Νίκου Σουλιώτη, σας καλωσορίζω στο Καρπενήσι. Ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης. Ευχαριστώ την ΚΟΕ για την εμπιστοσύνη, καλούς αγώνες σε όλους και όλες».

Παρούσες επίσης η έφορος της γυναικείας Υδατοσφαίρισης της ΚΟΕ, Εύη Μωραϊτίδου, η περιφερειακή σύμβουλος, Κατερίνα Καλατζή κ.α.

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα Κυριακή από τις 09:00 το πρωί.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ