23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με τους κτηνοτρόφους της Μακρακώμης συναντήθηκε η Κατερίνα Καλαντζή

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μακρακώμης κ. Χατζή, τη Δευτέρα 13/12, οργανώθηκε στην Σπερχειάδα συνάντηση κτηνοτρόφων της περιοχής με εκπρόσωπο του ΕΛΓΑ την κτηνίατρο κα Ελένη Καζάνα και παρουσία και της αρμόδιας για θέματα Κτηνοτροφίας Αντιπεριφερειάρχη κας Κατερίνας Καλαντζή

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των κτηνοτρόφων για διαδικαστικά θέματα που αφορούν στις προϋποθέσεις αποζημίωσης ζωϊκού κεφαλαίου. Συναντήσεις όπως αυτές είναι πολύ χρήσιμες, καθώς βοηθούν στο ξεπεραστούν προκαταλήψεις και παρανοήσεις λόγω έλλειψης σωστής και υπεύθυνης ενημέρωσης. Αυτό διαπιστώθηκε και από όλους τους συμμετέχοντες στην συνάντηση της Σπερχειάδας, τόσο από τους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους που ικανοποίησαν απορίες και ερωτήματα όσο και από τους φορείς που με χαρά άκουσαν του προβληματισμούς και πρότειναν τρόπους λύσης. 

Η συνάντηση διήρκεσε περί τη μία ώρα και καλύφθηκαν απορίες επί των διαδικασιών, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ακούστηκαν οι προβληματισμοί από τους αρμόδιους, κατεγράφησαν παράπονα, προβλήματα και ιδέες και υπάρχει το υλικό για ξεκινήσουν συνεργασίες για την βελτίωση της ενημέρωσης των ενδιαφερομένων, των διαδικασιών αποζημίωσης και την επίλυσης των υπαρχόντων προβλημάτων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ