25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με «Τσάρλυ Τσάπλιν» πέφτει η αυλαία της 31ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Νάξο

Με τα’’ Φώτα της Ράμπας ‘’ του Τσάρλυ Τσάπλιν από τη Θεατρική ομάδα Μυτιλήνης «πασπARTτού» ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στη Νάξο η 31η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Την ίδια μέρα στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση για τις παραστάσεις που δόθηκαν ενώ οι θεατρικές ομάδες Πάρου και Νεοχωρίου Χίου θα παρουσιάσουν τις «Τρωάδες» του Ευριπίδη και τη «Μία Διαδρομή» των Μουρσελά-Πόντικα -Σφαλή αντίστοιχα, κατεβάζοντας την αυλαία της 31ης Συνάντησης.

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου η Λαϊκή Σκηνή ΜΕΑΣ Λήμνος θα εμφανιστεί με το έργο “Η αρχή του Αρχιμήδη” του Ζουζέπ Μαρία Μιρό, ενώ η Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου θα παρουσιάσει τη «Μαύρη κωμωδία »του Πήτερ Σάφερ.

Κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για όλο το Αρχιπέλαγος χαρακτηρίζουν αυτές τις παραστάσεις των θεατρικών ομάδων απ’ όλο σχεδόν το Αιγαίο ,άνθρωποι του Θεάτρου και του Πολιτισμού κρίνοντας αναγκαία την ενίσχυση του θεσμού, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι με ελάχιστα χρηματοδοτικά εργαλεία και μέσα αλλά με πολλή αγάπη για το θέατρο προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες ανάσες πολιτισμού.
Η Συνάντηση οργανώθηκε από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, και την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ