24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με χειροκροτήματα και αγκαλιές περίμεναν τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Με αγκαλιές υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη κατά την είσοδο του στο ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης όπου έκανε την κεντρική ομιλία του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  έφτασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο ανοιχτό Θέατρο να σηκώνεται όρθιος και να χειροκροτεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το GRTIMES, κάποιοι δε δίστασαν να τον πλησιάσουν για μια αγκαλιά, χειραψία ή φωτογραφία. Το παρόν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα έδωσαν επίσης στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλονίκη.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και στον τρόπο που διαχειρίζεται την υγειονομική κρίση ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται σήμερα με τους πολίτες σε έναν ανοιχτό χώρο που τηρούνται απόλυτα όλα τα μέτρα κατά της διασποράς.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που έχουμε τη δυνατότητα να ανταμώνουμε σήμερα από κοντά. Σε έναν ανοιχτό χώρο και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Και ελπίζω η αβάσταχτη ελαφρότητα και ο κυβερνητικός ερασιτεχνισμός στη διαχείριση της πανδημίας να μη μας οδηγήσουν ξανά σε ένα τέταρτο lockdown.

Γιατί αυτοί που λίγες μέρες πριν πανηγύριζαν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο ότι νίκησαν οριστικά τον κορονοϊό, είναι ικανοί να ξαναρίξουν τις ευθύνες στις δικές σας πλάτες. Στις πλάτες των πολιτών. Και να μεταθέσουν τις δικές τους ανεπάρκειες και την αδράνεια και τις λανθασμένες εκτιμήσεις στην ατομική ευθύνη. Και να διχάσουν τους πολίτες σε μια στιγμή που η κοινωνία μα χρειάζεται εμπιστοσύνη ενότητα και αλληλεγγύη».

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η κυβέρνηση διχάζει τον λαό σε μια εποχή που χρειάζεται ενότητα, εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη ενώ πρόσθεσε ότι: «Στις πιο δύσκολες στιγμές για την ελληνική κοινωνία η έγνοια του δεν είναι πως θα αντιμετωπίσει τη πανδημία αλλά πως θα αποκομίσει πολιτικά οφέλη, πως θα επιβιώσει πολιτικά και πως θα επιβάλει μια βαθιά αντιλαϊκή πολιτική.

Για αυτό και σήμερα από εδώ από τη Θεσσαλονίκη θέλω να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα : Φτάνει πια! Ως εδώ! Δεν μπορούμε να αφήσουμε, δεν πρέπει να αφήσουμε, και δεν θα αφήσουμε να συνεχίσουν να κάνουν το ψέμα, την καταστολή, και τη διαφθορά, κανονικότητα».

 

 

To άρθρο Με χειροκροτήματα και αγκαλιές περίμεναν τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ