Με 250 (και πλέον) συμμετοχές θα γίνει το Karpenisi Night Run, το βράδυ του Σαββάτου (10/8) – Πρέσβειρα η Ματίνα Νούλα

Με 250 (και πλέον) συμμετοχές θα γίνει το Karpenisi Night Run, το βράδυ του Σαββάτου (10/8) – Πρέσβειρα η Ματίνα Νούλα

Για 3η χρονιά πραγματοποιείται η σειρά αγώνων Sterea Run στη Στερεά Ελλάδα, που εξελίχθηκε σε θεσμό ενώνοντας τις πέντε περιφερειακές ενότητες και προωθώντας την κουλτούρα του λαϊκού αθλητισμού. Το Karpenisi Night Run 2024 θα διεξαχθεί το Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024, και θα περιλαμβάνει τρεις αγώνες: παιδικό 1,5χλμ, 5χλμ και 10χλμ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εγγραφές αγγίζουν τις 250 και έτσι, η κεντρική πλατεία «Μάρκου Μπότσαρη», όπου θα γίνουν οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί των δρομέων, αναμένεται να γεμίσει από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που με βασικό κίνητρο τη χαρά τη συμμετοχής, θα τρέξουν στους δρόμους της ευρυτανικής πρωτεύουσας, στα 1.000 μέτρα.

Πρέσβειρα της διοργάνωσης στο Καρπενήσι θα είναι η Ματίνα Νούλα, πρωταθλήτρια αποστάσεων, ενώ στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Κώστας Μαρτάκης. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα “Ευρυτανικά Νέα” και το www.evrytanika.gr.

3o Sterea Run – Night Run Karpenisi – Πληροφορίες αγώνα

Αγώνας 10.000 μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20.00 μ.μ. 

Συνοπτική περιγραφή της διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται στην αψίδα που θα είναι στημένη στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, στο κέντρο της πόλεως. Η συνέχεια γίνεται σε κεντρικούς δρόμους με κατεύθυνση το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, με επιστροφή και τερματισμό την Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη.

Αγώνας Δρόμου 5.000μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20:07 μ.μ.

Συνοπτική περιγραφή της διαδρομής: Η εκκίνηση και αυτού του αγώνα δίνεται στην αψίδα που θα είναι στημένη στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, στο κέντρο της πόλεως. Ο τερματισμός θα γίνει, επίσης, στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη.   

Αγώνας Δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και ΑΜΕΑ με τους συνοδούς τους – Ώρα εκκίνησης: 19:30 & 19:45 μ.μ.

Κατά μήκος της διαδρομής των 10.000μ. και των 5.000μ. θα υπάρχουν  σταθμοί υποστήριξης των δρομέων. Ο αγώνας των 10.000μ. θα έχει δύο (2) σταθμούς εφοδιασμού. Στον αγώνα των 5.000μ. θα υπάρχει ένας σταθμός στο 2 χλμ.

ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ