19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με skateboards, scooter, tiktok και trap μουσική. Στο Καρπενήσι οι έφηβοι ζουν την εποχή τους

Σημεία συνάντησης το “Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων”, τα προαύλια του Σχολικού Συγκροτήματος Καρπενησίου,  η πλατεία, οι δρόμοι

Σε μία πόλη που τα τελευταία χρόνια χάνει τους νέους της, οι έφηβοι βρίσκουν διέξοδο να ζήσουν με ένταση και υπερηφάνεια την εποχή τους, σε αυτή την πόλη, το Καρπενήσι.

Διέξοδος, τα παιχνίδια του δρόμου. Skateboards, scooter, ποδήλατα BMX. Μουσική, rap, trap (και όχι μόνο). Επικοινωνία τα κοινωνικά δίκτυα, TikTok, Instagram, YouTube.

Σημεία συνάντησης το “Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων”, τα προαύλια του Σχολικού Συγκροτήματος Καρπενησίου,  η πλατεία, οι δρόμοι.

Σε αντίθεση με τους έφηβους μιας άλλης εποχής, το ίδιο ζωηρής και υπερήφανης, με παιχνίδια στους… χωματόδρομους τότε, χειροποίητα πατίνια, μπάλα στις αλάνες, τσιλίκα, εφτάπετρο (7πετρο), κρυφτό και, μήλα τα κορίτσια. Μουσική Rock-Pop και disco, επικοινωνία “στόμα με στόμα” και ραντεβού από το σχολείο στις αλάνες.

team_karpenisi

Στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων συναντήσαμε κάποια μέλη νεαρών της ομάδας team_karpenisi. Συνολικά 11 μέλη είναι η ομάδα. Skateboards και scooters είναι το παιχνίδι τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

https://www.tiktok.com/@team_karpenisi

https://www.youtube.com/@teamkarpenisi1539

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ