19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μητρόπολη Καρπενησίου / Ενημερωτική συνάντηση ενόψει της λειτουργίας της κατασκήνωσης στην Αν. Φραγκίστα

Η κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα θα υποδεχθεί ξανά φέτος το καλοκαίρι παιδιά, αγόρια και κορίτσια από 9 έως 16 ετών, σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους στη διάρκεια του Ιουλίου ’22. Μετά την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων το 2019, η πανδημία οδήγησε σε ματαίωση της δράσης τη διετία 2020-2021.

«Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκαν φέτος οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γονέων και παιδιών στο Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεως μας, για την δική μας Κατασκήνωση στην Ανατολική Φραγκίστα. Μέσα στο χρονικό διάστημα των 10 ημερών που δόθηκε για την υποβολή αιτήσεων (1-10/6), συμπληρώθηκε ο ανώτατος αριθμός φιλοξενίας των παιδιών μας. Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε», αναφέρει η Ι.Μ. Καρπενησίου και ενημερώνει για την πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης στο Καρπενήσι, τη Δευτέρα 27/6/22.

«Επειδή υπάρχουν αρκετά νέα ομαδόπουλα, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. στην Κεντρική αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των γονέων με τον επίσκοπο και τους συνεργάτες του. Θα προβληθεί και οπτικοακουστικό υλικό. Στο τέλος θα απαντηθούν τυχόν ερωτήματα των γονέων», τονίζεται σχετικά.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ