20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μητρόπολη / Ούτε φέτος θα λειτουργήσουν οι Κατασκηνώσεις στη “Σωτήρα” – Ολοκληρώθηκαν οι Ομάδες Γονέων

Λόγω της πανδημίας, δεν θα λειτουργήσουν -για δεύτερη κατά σειρά- χρονιά οι κατασκηνώσεις Μητρόπολης Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα, στη θέση Σωτήρα.

«Ευελπιστούμε του χρόνου να είναι καλύτερες οι συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να γεμίσουν και πάλι με τις φωνές τους τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης μας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εξάλλου, την περασμένη εβδομάδα (2/6) ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος παρακολούθησης των βιωματικών ομάδων συμβουλευτικής γονέων της Ι.Μ. Καρπενησίου, «μια προσπάθεια που έγινε για πρώτη φορά στην επαρχία μας υπό την έμπνευση του επισκόπου μας και την ασφαλή καθοδήγηση του πολύπειρου συμβούλου οικογένειας κ. Αναστασίου Χαρμαντά, εκ Χαλκίδος ορμωμένου», όπως αναφέρεται.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας, κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα. Συμμετείχαν περίπου 40 οικογένειες εκφράζοντας τις απορίες και τους προβληματισμούς τους επί των επίκαιρων θεμάτων που αναπτύσσονταν στον συντονιστή. Η τελευταία συνάντηση είχε θέμα τη διαχείριση του άγχους εν όψει των εξετάσεων τόσο από την πλευρά των γονέων, όσο και από την πλευρά των μαθητών.

Η Μητρόπολη αναφέρει, τέλος, πως τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ