29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μηχανοκίνητος / Πρωταγωνιστές και στον Μαραθώνα οι οδηγοί της ΑΛΑΚ – Τα αποτελέσματα (ΦΩΤΟ)

Σταθερά στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν οι οδηγοί της ΑΛΑ Καρπενησίου στις διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού όπου παίρνουν μέρος ανά την Ελλάδα. Το Σαββατοκύριακο 12-13/6 πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα Αττικής ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος drift.

Η ΑΛΑΚ εκπροσωπήθηκε με πέντε οδηγούς στον αγώνα -δύο στην κατηγορία pro και τρεις στην κατηγορία street legal. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και πιστοποίησαν τη σταθερά ανοδική πορεία των Ευρυτάνων οδηγών, που παρότι στερούνται πίστας-χώρου προπονήσεων, εντούτοις επενδύουν χρόνο και χρήμα στα αυτοκίνητά τους και διακρίνονται.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Τσιάκας, με Opel Ascona, που αναδείχθηκε 1ος στην κατηγορία street legal, ανάμεσα σε 31 αθλητές, με τον πρόεδρο της ΑΛΑΚ, κ. Στάθη Φέγγο, να κάνει λόγο για «φοβερή, εντυπωσιακή και σταθερή οδήγηση» καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πολύ καλή παρουσία είχε, επίσης ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης (Subaru Impreza), ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε αναδειχθεί νικητής· στον Μαραθώνα κατέλαβε την 5η θέση. Τον ακολούθησε -στην 6η θέση- ο Γιάννης Παπαβασιλείου, οδηγώντας μια BMW E36.

Στην παραπάνω κατηγορία (pro), του υψηλού ανταγωνισμού και των 21 συμμετοχών, συμμετείχαν δύο οδηγοί της ΑΛΑΚ: ο Πάνος Ράπτης (Nissan 200sx) ήταν 12ος και ο Πάνος Κίτσιος (Τoyota Corolla) κατέλαβε την 15η θέση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ