4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μια εκπληκτική Ματίνα Νούλα, αναδείχθηκε 3η στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με απίθανο ντεμαράζ – Χρυσός ο Γιώργος Σταμούλης!

Ευρυτανικές επιτυχίες στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη

Με τη συμμετοχή περίπου 19.000 δρομέων ολοκληρώθηκε ο 11ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 9 το πρωί επί της Λεωφόρου Αμαλίας, στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ στο πλαίσιο του αγώνα, διοργανώθηκε για πρώτη φορά Family Run, με τη συμμετοχή 500 παιδιών (Α’-Ε’ Δημοτικού) και ισάριθμων συνοδών τους, καθώς και αγώνας ΑμεΑ-Special Olympics. Λίγο αργότερα, στις 11 το πρωί, δόθηκε και η εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου 5χλμ., όπου είχαν δηλώσει συμμετοχή 10.000 δρομείς.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος αναδείχθηκε νικητής για πέμπτη φορά, τερματίζοντας σε μία ώρα, επτά λεπτά και 59 δευτερόλεπτα. Στις γυναίκες, η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) αναδείχθηκε νικήτρια με επίδοση 1:17.46 κι επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση και την ανοδική της πορεία.

Τεράστια επιτυχία συνιστά για τη Ματίνα Νούλα η κατάκτηση της 3ης θέσης στα 21χλμ των γυναικών. Η Καρπενησιώτισσα αθλήτρια του Γ.Σ. Ηρακλής, με μια εκπληκτική κούρσα στα τελευταία μέτρα κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βάθρο -ανάμεσα σε 1212 αθλήτριες, δείχνοντας ξανά πως η σκληρή δουλειά και προσπάθεια επιβραβεύονται.

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2023 / ΑΠΟΝΟΜΕΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Και στα 5χλμ των ανδρών υπήρξε ευρυτανικό «χρώμα» στο βάθρο, καθώς ο Γιώργος Σταμούλης κάλυψε την απόσταση σε 15 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα και αναδείχθηκε νικητής.

Πολλοί ήταν οι δρομείς από την Ευρυτανία που πήραν μέρος στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, καταφέρνοντας αξιόλογες επιδόσεις και καταρρίπτοντας ατομικά ρεκόρ. Περισσότερα θα διαβάσετε στα Ευρυτανικά ΝΕΑ της Τετάρτης 29/3.

 Φωτ.: SOOC

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ