18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μπαράλες: «Ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι σε καλό μομέντουμ και είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες»

Ο Χερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας πως οι πράσινοι είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, διότι δείχνουν να βρίσκονται σε καλό μομέντουμ.

Παράλληλα, ο 34χρονος επιθετικός μίλησε και για τη νίκη της ομάδας του το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Οι δηλώσεις του Χερόνιμο Μπαράλες:

«Νομίζω ότι το σημαντικό ήταν ότι η ομάδα χρειαζόταν μια νίκη για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια που θα είναι δύσκολη και αυτό που κατάφερε ήταν να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, που κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε κάθε παιχνίδι και από την άλλη πετύχαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και σε άλλο ματς».

Στη συνέχεια ο έμπειρος σέντερ φορ μίλησε για το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό τονίζοντας τα εξής:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι σε καλό μομέντουμ και είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες. Από την άλλη, όμως, έχουμε αποδείξει ότι στην έδρα μας και με τη στήριξη του κόσμου μας, είμαστε σκληρή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, οπότε περιμένουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και στο τέλος ελπίζουμε ότι εμείς θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ