28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μπασκετικές αφίξεις στο Καρπενήσι. Προετοιμασία επί ευρυτανικού εδάφους για Λαύριο, Άρη και Μαρούσι

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, έφθασε το Καρπενήσι η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου. Πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο κλειστό γήπεδο του Hotel Spa Montana.

Πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του, το Λαύριο τερμάτισε ως φιναλίστ στο περσινό πρωτάθλημα και θέλοντας να χτίσει πάνω σε αυτή την επιτυχία και να την διευρύνει, πραγματοποιεί την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο Καρπενήσι.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (BCL).

Στο υψόμετρο του Καρπενησίου θα “χτιστεί” ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο ιστορικός Άρης, ομάδα, επίσης, της Basket League. Οι “κιτρινόμαυροι” θα αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη για το Καρπενήσι στις 30 Αυγούστου (διαμονή στο Μontana) και θα επιστρέψουν στη βάση τους στις 5/9. Το πρόγραμμά του συνόλου του Γιάννη Καστρίτη θα συνεχιστεί με φιλικά παιχνίδια, η αρχή στα οποία θα γίνει με τα τεστ απέναντι στις Πέλιστερ και ΜΖΤ από τη Βόρεια Μακεδονία, στις 8/9 και 11/9 αντίστοιχα. Πέρυσι, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη είχε τερματίσει στην 9η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ολιγοήμερη προετοιμασία στο Καρπενήσι θα πραγματοποιήσει και το μπασκετικό Μαρούσι. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα φθάσει στην πόλη στις 26/8 και θα παραμείνει μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα. Αγωνίζεται στην Α2 και επιλέγει την Ευρυτανία για 2η συνεχή χρονιά, ενώ και παλαιότερα, στις ημέρες της δόξας του, προετοιμαζόταν στο Καρπενήσι.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ