19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μπουρλότο: Το μιούζικαλ της Επανάστασης (pics)

Μία ανατρεπτική παράσταση που οι συντελεστές της εγγυώνται ότι θα γελάσετε πολύ, αλλά όχι μόνο!

Το «Μπουρλότο» ανεβαίνει στο Από Κοινού Θέατρο σκοπεύοντας να κάνει τους θεατές να… τιναχτούν από τις καρέκλες τους είτε γελώντας, είτε… συνειδητοποιώντας όσα ακούνε!

Αυτό το καλοκαίρι στη μικρή αλλά φιλόξενη αυλή του Από Κοινού Θεάτρου ανεβαίνει το έργο του Άγγελου Πυριόχου «Μπουρλότο» και πρόκειται για την ιστορία της πολύπαθης Δημοκρατίας (Ελένη Γερασιμίδου), η οποία μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή. Τώρα λοιπόν με αφορμή τον εορτασμό της επανάστασής της, η Δημοκρατία έρχεται να καταγγείλει τον επί 200 χρόνια βιασμό της στον Εισαγγελέα (Αντώνη Ξένο), έχοντας στο πλευρό της δύο νέους ηθοποιούς (Αγγελική Ξένου-Πάνο Μπόρα).

Ξένοι προστάτες, εγκάθετοι κυβερνήτες, βασιλιάδες, πρωθυπουργοί μέρα παρά μέρα, δικτάτορες, πρόεδροι Δημοκρατίας διαφορετικών προσδιορισμών, συνθέτουν το σκηνικό της 200χρονης ιστορίας της… αλλά και ταλαιπωρίας της!

Έχοντας πολλά στοιχεία επιθεώρησης και διανθισμένο με πολλά τραγούδια, το «Μπουρλότο» χαρακτηρίζεται από το συγγραφέα του, Άγγελο Πυριόχο, ως το «μιούζικαλ της Επανάστασης».

Η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες είναι του Παντελή Καναράκη και η πρεμιέρα, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, με σκοπό κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή, στις 21:15, το Μπουρλότο στο Από Κοινού Θέατρο να ψυχαγωγήσει… αλλά και να προβληματίσει… κι ίσως αφυπνίσει… τον σύγχρονο έλληνα…!

To άρθρο Μπουρλότο: Το μιούζικαλ της Επανάστασης (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ