28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μπόλονι: «Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ με ΑΕΚ»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Κυριακή (9/5) στη Λεωφόρο, σ’ ένα ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη νέα σεζόν.

Ο Λάζλο Μπόλονι, μιλώντας για το παιχνίδι με την Ένωση, τόνισε ότι η ομάδα του έχει υποστεί πολλά για να φτάσει ως εδώ στο πρωτάθλημα και θεωρεί ότι το “τριφύλλι” έχει ένα μικρό αβαντάζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova

Για την ΑΕΚ: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, αυτό με την ΑΕΚ. Βέβαια στο παιχνίδι με τον Αστέρα το αποτέλεσμα μας απογοήτευσε γιατί είχαμε όλες τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, αλλά αυτά συμβαίνουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά»

Για τα πλάνα του κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι η τέταρτη φορά που παίζουμε μαζί της. Οι δύο ομάδες ξέρουν η μία την άλλη. Κοιτάμε το καλύτερο και ευελπιστούμε στη νίκη, γιατί η ΑΕΚ είναι μια διεκδικήτρια των ευρωπαϊκών εισιτηρίων».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Υπάρχουν πολλά κλειδιά τα οποία πρέπει να τα χρησιμοποιείς όλα την ίδια στιγμή. Ψυχολογικά υποστήκαμε πολλά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε και καλό θα ήταν να ανταμειφθούμε για τις προσπάθειες που κάνουμε.

Η ομάδα έχει τις δικές της ηθικές, ειδικές και ποδοσφαιρικές αξίες. Να αναγνωρίσουμε πως έχουμε ένα μικρό αβαντάζ και ότι παίζουμε στην έδρα μας. Όλα αυτά που σας ανάφερα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε τη σωστή στιγμή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

To άρθρο Μπόλονι: «Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ με ΑΕΚ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ