26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Νέα απεργιακή συγκέντρωση στο Καρπενήσι, σήμερα (Πέμπτη 16/3) το απόγευμα – Το κάλεσμα που απευθύνει η ΑΔΕΔΥ ν. Ευρυτανίας

Απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Σε 24ωρη γενική απεργία προχωρούν την Πέμπτη, 16 Μαρτίου,  ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στο Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, στις 7 το απόγευμα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ευρυτανίας της ΑΔΕΔΥ, αναφέρει τα εξής:

“Καλούμε όλους τους Συλλόγους Εργαζομένων να συμμετάσχουν με αγωνιστικές αποφάσεις στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16/3/2023 και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7:00μ.μ στην Πλατεία Καρπενησίου.

Έχουμε χρέος προς όλους τους νεκρούς και τις οικογένειές τους, να γίνουμε η φωνή τους ώστε το έγκλημα των Τεμπών να μην συγκαλυφθεί. Έχουμε χρέος προς την νέα γενιά, το έγκλημα αυτό να μην ξανασυμβεί.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για:

Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές μεταφορές κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια των επιβατών και τα δικαιώματα των εργαζομένων στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Την ενίσχυση του Δημόσιου και δωρεάν συστήματος παιδείας, υγείας και πρόνοιας.

Άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής, αντισεισμικής προστασίας. Έλεγχος εδώ και τώρα αντισεισμικής θωράκισης σε σχολεία, σχολές, νοσοκομεία, χώρους δουλειάς.

Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πολιτικής προστασίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΓΡΟΤΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΙΚΑ:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, στις 7:00 μ.μ.“.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ