Νέοι μόνιμοι υπάλληλοι σε Δήμο Καρπενησίου και ΠΕ Ευρυτανίας – Το καλωσόρισμα από Κακαβά και Τασιό (ΦΩΤΟ)

Νέοι μόνιμοι υπάλληλοι σε Δήμο Καρπενησίου και ΠΕ Ευρυτανίας – Το καλωσόρισμα από Κακαβά και Τασιό (ΦΩΤΟ)

Δύο νέες προσλήψεις, που αναμένεται να συμβάλουν στην ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας, επιτρέποντας στις τοπικές υπηρεσίες να ανταποκρίνονται πιο άμεσα και αποτελεσματικά στα αιτήματα των πολιτών και στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων, ανακοίνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και ο Δήμος Καρπενησίου.

Ο Άνθιμος Σκλαπάνης διορίστηκε, μέσω ΑΣΕΠ, σε θέση Τεχνολόγου Γεωπονίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – ΠΕ Ευρυτανίας. «Καλωσορίζουμε τον κ. Άνθιμο Σκλαπάνη, ο οποίος μέσω ΑΣΕΠ προσλήφθηκε στην κενή οργανική μας θέση του Τεχνολόγου Γεωπονίας. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και επιτυχία στα καθήκοντά του», έγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, στα κοινωνικά δίκτυα.

Αντίστοιχα, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Βασίλη Χαντζόπουλου ως Μηχανικού στο Τμήμα Πολεοδομίας του Δήμου Καρπενησίου. «Ορκίστηκε ο νέος υπάλληλος του Δήμου Καρπενησίου κ. Βασίλης Χαντζόπουλος, ο οποίος θα υπηρετεί στην Πολεοδομία ως Μηχανικός και είναι από τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή και καλή συνεργασία», ανέφερε ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς.

Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, έστω και σε μικρή κλίμακα, μπορεί να δημιουργήσει κίνητρα για την επιστροφή ή την εγκατάσταση νέων ανθρώπων στον τόπο, που χρόνο με τον χρόνο ερημώνει και βυθίζεται εξαιτίας του σοβαρού δημογραφικού προβλήματος…