29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Νέο κρούσμα στο 1ο Νηπιαγωγείο Καρπενησίου. Αγοράκι 4 ετων θετικο στον κορονοιό. Με καθυστέρηση 6(!) ημερών το αποτέλεσμα από τον ΕΟΔΥ.

Σε αγοράκι 4 ετών από το πρώτο νηπιαγωγείο Καρπενησίου, αφορά το θετικό κρούσμα κορονοιου που κατέγραψε σήμερα για την Ευρυτανία ο ΕΟΔΥ.

Το απαράδεκτο είναι ότι το τεστ στα πλαίσια της ιχνηλάτησης μετα το πρωτο κρουσμα κορονοιου στο ίδιο νηπιαγωγείο σε κοριτσάκι 5,5 ετών έγινε στις 16 Φεβρουαρίου και το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε μόλις σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου μετά από έξι ημέρες. Οι γονείς του παιδιού δεν γνώριζαν για την εξέλιξη αυτή.

Σε συναγερμο βρίσκονται οι αρχές του νόμου ενώ ολόκληρη η οικογένεια και οι επαφές του μικρού τεχθηκαν απο σημερα σε υποχρεωτική καραντίνα κατ. οικον για τις επόμενες 14 ημέρες.

Κλειστο το 1ο δημτικο σχολειο στο Καρπενησι

Ο δήμαρχος Καρπενησίου μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό,  σε συνεννόηση με την αντιδήμαρχο Παιδείας κυρία Σοφία Ζαλοκώστα αποφάσισαν να κλείσει για αύριο Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου το 1ο Δημοτικό Σχολείο για προληπτικούς λόγους Και να γίνει απολύμανση στις αίθουσες του σχολείου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ