27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο στην παράκαμψη Μακρακώμης – Τυχεροί στην ατυχία τους οι επιβάτες που είχαν ξεκινήσει από το Καρπενήσι

Καθημερινότητα έχουν γίνει τα τροχαία με αγριογούρουνα στην Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου. Το πιο πρόσφατο συμβάν που καταγράφηκε στο αστυνομικό δελτίο, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/2) ανάμεσα στη Μάκρη και το Καστρί, στην Παράκαμψη Μακρακώμης, στο ύψος του Φυτωρίου «Παληκκάρα».

Στο Ι.Χ., ένα SUV μάρκας Peugeot, επέβαιναν τέσσερις επιβάτες, που είχαν ξεκινήσει από το Καρπενήσι με προορισμό την Αθήνα, όταν μπροστά τους πετάχτηκε ολόκληρο κοπάδι από αγριογούρουνα. Ο οδηγός, παρά τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε, δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα, χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστούν οι επιβάτες.

Τα τροχαία ατυχήματα με αγριογούρουνα στη δυτική Φθιώτιδα παρουσιάζουν διαρκώς αυξητική τάση, καθώς ο υπερπληθυσμός των άγριων ζώων τα οδηγεί σε αναζήτηση τροφής και κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να αναζητήσουν λύσεις για το πρόβλημα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ