29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν

 

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ και ολοκλήρωσαν με νίκη τη φετινή σεζόν της Λα Λίγκα.

Στο αδιάφορο -βαθμολογικά- παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πήρε το διπλό και ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν του ισπανικού πρωταθλήματος με αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων.

Η Σοσιεδάδ έκανε ενθαρρυντική αρχή στο γήπεδό της, καθώς κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας. Στο 30ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Ισάκ από κοντινή απόσταση. Έως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η Σοσιεδάδ είχε την υπεροχή και στο 44ο λεπτό πραγματοποίησε νέα καλή φάση με τον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πάτησε στην περιοχή της Ατλέτικο, ωστόσο το σουτ που πραγματοποίησε πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Όμπλακ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο δίχως σκορ.

Στην επανάληψη, η Ατλέτικο Μαδρίτης απείλησε στο 46ο λεπτό με σουτ του Κούνια, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ρεμίρο. Στο 50′ και κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού, οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ. O Ντε Πολ έπιασε ωραίο σουτ από καλή απόσταση και ο Ρεμίρο δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Εν συνεχεία, το παιχνίδι ισορροπήθηκε αναφορικά με την κατοχή, αλλά η Ατλέτικο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην επίθεση. Στο 69′, μάλιστα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κορέα και στο φινάλε του αγώνα η Σοσιεδάδ κατάφερε να μειώσει με τον Γκουρίντι σε 2-1, το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα:

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0

Ράγιο Βαγιεκάνο – Λεβάντε 2-4

Βαλένθια – Θέλτα 2-0 

Έλτσε – Χετάφε 3-1

Οσασούνα – Μαγιόρκα 0-2

Γρανάδα – Εσπανιόλ 0-0

Αλαβές – Κάντιθ 0-1

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 0-2

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0

 

Το άρθρο Νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ