28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού στο πλευρό της Ζέτας Δούκα: Παίρνουν θέση για την καταγγελία κατά του Κιμούλη

Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού στο πλευρό της Ζέτας Δούκα: Παίρνουν θέση για την καταγγελία κατά του Κιμούλη

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Ζέτα Δούκα ότι έχει υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Το περιστατικό, σύμφωνα με την γνωστή ηθοποιό, σημειώθηκε την χρονιά που συνεργαζόντουσαν στην παράσταση «Closer – Πιο κοντά» στο Θέατρο Αθηνών.

Στη συγκεκριμένη παράσταση μαζί με τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη συμπρωταγωνιστούσαν και η Δώρα Χρυσικού με τον Νίκο Ψαρρά και τοποθετήθηκαν για τα όσα είπε η συνάδελφός του. Μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών, οι δύο ηθοποιοί στάθηκαν στο πλευρό της Ζέτας Δούκα. 

Click4more: Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη για την Κατερίνα Γερονικολού

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε και εμείς» σημειώνει η Δώρα Χρυσικού, σε ανάρτηση της στο Facebook. Και προσθέτει: «Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε».

 

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ψαρράς δήλωσε περήφανος για την συνάδελφό του. «Περήφανος για τη Ζέτα!!», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook. Σημειώνεται ότι Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς με κοινή τους ανακοίνωση επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της συναδέλφου τους και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Ζέτα Δούκα, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τρίτης (26/1), είπε: «Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς […] Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής. Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το “Πιο κοντά” (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Κιμούλης: Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, είχε ήδη δώσει την απάντησή του μιλώντας στο Tlife ωστόσο εμφανίστηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, λέγοντας πως έχει δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση, υποστηρίζοντας ότι όσα είπε η συνάδελφος του είναι ψέματα.

«Στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα πρώτη φορά. Τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτσησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να την πάρω πίσω, ακόμα κι αν αρχίσει να το παίρνει πίσω. Τα υπόλοιπα… καταρχάς δεν κατάλαβα… τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, η παράσταση ήταν μέχρι το Πάσχα, υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή πίτας ένα μήνα μετά που είμαστε όλοι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση της κυρίας Μπεκατώρου από οποιονδήποτε που έχει προσβληθεί, στεναχωρηθεί. Να υπερβάλλει και να χρησιμοποιεί ψευδή γεγονότα».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο MEGA:

 

To άρθρο Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού στο πλευρό της Ζέτας Δούκα: Παίρνουν θέση για την καταγγελία κατά του Κιμούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ