25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας”. Το μήνυμα της Δ/ντριας ΔΔΕ Ευρυτανίας με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η Δ/ντρια Δ.Δ.Ε. Ευρυτανίας, κα Βασιλική Ηλιοπούλου, απέστειλε το παρακάτω μήνυμα:

“Αγαπημένοι μας μαθητές και μαθήτριες

Καλείστε φέτος να δώσετε μια σημαντική μάχη στη ζωή σας!

Οι συνθήκες που βιώσαμε την τρέχουσα σχολική χρονιά υπήρξαν πρωτοφανείς, λόγω του κορωνοϊού COVID-19, με τις σχολικές μονάδες κλειστές, χωρίς να πραγματοποιείται δια ζώσης διδασκαλία για αρκετό χρονικό διάστημα.

Μέσα σε αυτό όμως το κλίμα όλοι μας προσπαθήσαμε να διαμορφώσουμε τις καλύτερες και πλέον πρόσφορες συνθήκες για τη συμμετοχή σας στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Με ψυχραιμία, πίστη στις δυνατότητες σας και χωρίς άγχος θα πρέπει να δώσετε τον αγώνα τούτο, ώστε να κατακτήσετε τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας, ώστε το αποτέλεσμα να ανταμείψει πρωταρχικά τους κόπους σας, αλλά και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών, ανεξάρτητα από την επιτυχία σας σε αυτές τις εξετάσεις. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις μπορούν να σας εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το ταξίδι σας σε ένα νέο κόσμο, γεμάτο προκλήσεις και ελπίδες, όμως δεν αποτελούν μονόδρομο και δεν προσδιορίζουν την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία, ανάλογα με τις κλίσεις σας, τα ταλέντα σας, τις ικανότητες και δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα σας.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες/όλους τις/τους υποψηφίους μαθητές και μαθήτριες καλή επιτυχία!

Επίσης, εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που σας στήριξαν και εξακολουθούν να σας στηρίζουν σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές σας.

Καλή επιτυχία!”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ