26 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Να μην ξεχνάτε ότι η ζωή δεν σταματά με τις Πανελλήνιες εξετάσεις” – Το μήνυμα του Δημάρχου Καρπενησίου προς τους υποψηφίους

Από τα Επαγγελματικά Λύκεια αρχίζει, την Πέμπτη 30 Μαΐου, η “μάχη” των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 για χιλιάδες υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα, ενώ μία ημέρα αργότερα (31/5) η διαδικασία ξεκινά και στα Γενικά Λύκεια. Σε 124 ανέρχονται οι υποψήφιοι στα λύκεια της Ευρυτανίας, εκ των οποίων ποσοστό 55% αφορά το ΓΕΛ Καρπενησίου.

Στο μήνυμά του προς τους υποψηφίους, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς, αναφέρει:

«Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Έφτασε η ώρα μετά από έναν δύσκολο αγώνα, να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, διεκδικώντας μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είμαι βέβαιος πως με την στήριξη των γονιών και των καθηγητών σας θα πετύχετε τον στόχο σας, έχοντας πάρει όλα τα εφόδια για να βγείτε νικητές.

Να έχετε ψυχραιμία, αισιοδοξία, νηφάλια σκέψη, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Να μην ξεχνάτε ότι η ζωή δεν σταματά με τις Πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες δεν είναι μονόδρομος για την πορεία και την εξέλιξη της ζωής του ανθρώπου.

Βασικός στόχος στη ζωή σας θα πρέπει να είναι, να γίνετε χρήσιμοι πολίτες και κυρίως ευτυχισμένοι άνθρωποι, δημιουργώντας έναν δικαιότερο και καλύτερο κόσμο.

Οι ευχές και οι θετικές μας σκέψεις, θα σας συντροφεύουν στην πρώτη επίσημη δοκιμασία της ζωής σας. Αδράξτε τη στιγμή. Το μέλλον σας ανήκει.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ