20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Να μπορούμε να λέμε στα παιδιά μας: το μέλλον σας είναι στην Ευρυτανία”. Η προεκλογική συγκέντρωση της Μαρίας Παπαϊωάννου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα ζεστό και οικογενειακό, η κα Παπαΐωάννου υποδέχθηκε ψηφοφόρους της ΝΔ και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς της

Σε κεντρική καφετέρια του Καρπενησίου πραγματοποίησε, το απόγευμα της Πέμπτης (18/5), την προεκλογική της συγκέντρωση η κα Μαρία Παπαϊωάννου, υποψήφια βουλευτής στην Ευρυτανία με τη Νέα Δημοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα ζεστό και οικογενειακό, η κα Παπαΐωάννου υποδέχθηκε ψηφοφόρους του κόμματος και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς της, αναπτύσσοντας στην ομιλία της τους βασικούς άξονες προτεραιότητας για την επόμενη ημέρα του τόπου. «Το όραμά μου για την Ευρυτανία δεν είναι να φτιάξουμε ένα μέλλον για την Ευρυτανία τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά να βάλουμε τις βάσεις για να μπορούμε να λέμε στα παιδιά μας: το μέλλον σας είναι στην Ευρυτανία», σημείωσε η υποψήφια της ΝΔ.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα μέσω της παροχής κινήτρων σε νέους παραγωγούς (προϊόντα Π.Ο.Π. κ.α.) και στη στήριξη υφιστάμενων επιχειρήσεων στον δευτερογενή τομέα (προϊόντα πέστροφας, μελιού, βοτάνων κ.α.), ενώ εστίασε στην Υγεία, που αποτελεί, όπως είπε, και προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ. Μίλησε για την ανάγκη αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, με παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας έτσι ώστε ο νομός «…να αποκτήσει μια ξεχωριστή τουριστική ταυτότητα, ιδιαίτερη και μοναδική, όπως το αξίζει». Αναφορά έκανε και στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Αγράφων και χαρακτήρισε «κλειδί» για την πρόοδο της Ευρυτανίας, την ορεινότητα.

«Για μένα είναι η πρώτη φορά (σ.σ. που συμμετέχω σε εκλογές), άρα είναι η πρώτη εμπειρία. Έχει πολλά θετικά και, κυρίως, έχει πάρα πολλά μηνύματα για την κατάσταση στην οποία έφθασε σήμερα η Ευρυτανία και για το πόσα πολλά πράγματα μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον της», δήλωσε στα Ευρυτανικά Νέα η κα Μαρία Παπαϊωάννου, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για το αποτέλεσμα της προσεχούς Κυριακής (21/5). Όσον αφορά στα μηνύματα που έλαβε από τους Ευρυτάνες, κατά τη διάρκεια των περιοδειών της, σημείωσε: «Υπάρχει μια ανησυχία, η οποία δεν είναι αβάσιμη και έχει να κάνει με τη γενικότερη κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε (…). Ωστόσο, πιστεύω ότι με τις κατάλληλες κινήσεις και πολιτικές αποφάσεις, η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί προς όφελος όλων».

Μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρών στην προεκλογική εκδήλωση, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Δασικής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας, Κατερίνα Καλαντζή, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΔ, Γιάννης Οικονομίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων-συλλόγων και απλοί πολίτες. Χαιρετισμό απέστειλε ο συνυποψήφιός της με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Κοντογεώργος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ