29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΝΔ εναντίον Παύλου Πολάκη: «Συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του Τσίπρα»

Με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει την ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αφορμή για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ήταν οι εκτιμήσεις του ΠΟΥ για την μετάλλαξη Όμικρον, με τον ίδιο να ειρωνεύεται τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;; Τον Οικονομου τον ρώτησες;; Έλα εκπρόσωπε της «ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.»,κάνε μια καταγγελία στον Παγκόσμιο Πργανισμο Υγειας. Γιατί αργείς;;» έγραψε συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση της ΝΔ στον Παύλο Πολάκη

«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα», αναφέρει αρχικά η ΝΔ.

Και συνεχίζει: «Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…».

To άρθρο ΝΔ εναντίον Παύλου Πολάκη: «Συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του Τσίπρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ