4 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Νεκρή 7χρονη από προπέλα φουσκωτού ενώ κολυμπούσε στην Αλβανία

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην παραλία Πόταμ, στην Αλβανία, όπου μία 7χρονη έχασε τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από προπέλα φουσκωτού την στιγμή που κολυμπούσε. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της που μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, πιάστηκε στα χέρια με τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Η τραγωδία προκάλεσε κύματα διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα κατηγορώντας την αστυνομία και την κυβέρνηση για τον θάνατο της 7χρονης.

Πώς συνέβη η τραγωδία

Η 7χρονη Jonada Avdia έκανε διακοπές με τον πατέρα της και τη μητέρα της στην παραλία Ποτάμ, στην πατρίδα τους, την Αλβανία, όταν σκοτώθηκε από το συγκεκριμένο σκάφος γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τρίτη. Σοκαρισμένοι οι λουόμενοι απαθανάτισαν τη στιγμή που ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας Arjan Tase, ο οποίος αντιμετωπίζει τώρα κατηγορία ανθρωποκτονίας για τον θάνατο του κοριτσιού, επέστρεψε στην ακτή – και ήρθε αντιμέτωπος με τον Bledar. Οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια και οι λουόμενοι έσπευσαν να τους χωρίσουν.

Ο πατέρας περιέγραψε τις τραγικές στιγμές: «Έκανα μπάνιο μαζί με την κόρη μου κοντά στην ακτή, όταν είδα μια λευκή βάρκα με δύο άτομα. Η βάρκα στάθμευσε στην παραλία κοντά σε ένα ξενοδοχείο και είδα μια κοπέλα να κατεβαίνει από αυτή. Στη συνέχεια ανέπτυξε τέτοια ταχύτητα που με έκανε να χωριστώ από την κόρη μου και να τη χάσω μέσα στο νερό. Βούτηξα κάτω από το νερό και συνειδητοποίησα ότι το σκάφος χτύπησε την κόρη μου με την προπέλα διαμελίζοντά την. Η βάρκα απομακρύνθηκε, αλλά μετά ο οδηγός γύρισε πίσω, σταμάτησε το σκάφος και ήρθε στην ακτή».

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και αναμένεται να δικαστεί.

Πηγή: Dailymail

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ