Νεκρός σε τροχαίο, 47χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Λαμίας, πατέρας 4 παιδιών – Μηχανή συγκρούστηκε με αγροτικό που οδηγούσε 84χρονος (VID)

Νεκρός σε τροχαίο, 47χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Λαμίας, πατέρας 4 παιδιών – Μηχανή συγκρούστηκε με αγροτικό που οδηγούσε 84χρονος (VID)

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2024, στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, καθώς ένας 47χρονος έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 84χρονος.

Ο 47χρονος είναι ο ιατρός Γιώργος Καρανίκας, Επιμελητής Β’ Χειρουργικής του Γ.Ν. Λαμίας. Το αγροτικό με οδηγό τον ηλικιωμένο βγήκε από χωματόδρομο και επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, για να κινηθεί προς τον Δομοκό. Η μηχανή που οδηγούσε ο 47χρονος, πατέρας 4 παιδιών με καταγωγή από τον Βόλο, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο αυτοκίνητο και παρότι ο δικυκλιστής φορούσε κράνος, η σύγκρουση αποδείχθηκε, δυστυχώς, μοιραία.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον άδικο και ξαφνικό θάνατο του Γεωργίου Καρανίκα, Επιμ. Β’ Χειρουργικής του του Γ.Ν. Λαμίας , εξαίρετου ιατρού και συναδέλφου.

Σεβόμενοι τον πόνο και τη θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράστασή μας στη σύζυγο, στα παιδιά και στους λοιπούς συγγενείς.

Ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας

Ανδρέας Κολοκυθάς».

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα