25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Νεϊμάρ: «Έκλαιγα ένα ολόκληρο βράδυ μετά τον τραυματισμό μου»

 

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε αμέσως μετά την ευρεία νίκη της ομάδας του με 4-1 κόντρα στη Ν. Κορέα, για το διάστρεμμα που υπέστη, ενώ αναφέρθηκε και στον Πελέ.

Ο Νεϊμάρ, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, με ιδανικό τρόπο. Μετά τη νίκη της ομάδας του, μίλησε για τη συνέχεια της “σελεσάο” στο παγκόσμιο κύπελλο, τον τραυματισμό του αλλά και τον Πελέ και την κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Σίγουρα, ήρθε η ώρα να πάμε μακριά. Ονειρευόμαστε τον τίτλο, αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Το αποψινό ματς απέναντι στη Νότια Κορέα ήταν το τέταρτο παιχνίδι μας στη διοργάνωση, θέλουμε άλλα τρία μέχρι το τέλος. Διατηρούμε πάντως την απαραίτητη συγκέντρωση για να κυνηγήσουμε αυτόν τον τίτλο».

Για τον τραυματισμό του: «Φοβήθηκα πάρα πολύ, επειδή είχα έρθει σε αυτό το Μουντιάλ σε καλή κατάσταση και έχοντας αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν. Αυτός ο τραυματισμός με έκανε να υποφέρω πολύ, ξέρει η οικογένειά μου πως έκλαιγα ένα ολόκληρο βράδυ. Όλες οι προσπάθειες ωστόσο που έκανα για να επιστρέψω, άξιζαν τον κόπο».

Για τον Πελέ: «Είναι δύσκολη στιγμή για τον Πελέ, για αυτό που περνάει. του εύχομαι ό,τι καλύτερο και να αισθάνεται σύντομα καλύτερα. Σήμερα του χαρίσαμε τη χαρά της νίκης, πήραμε την πρόκριση για τα προημιτελικά».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ