23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Μπαρτσελόνα και Μπόκα Τζούνιορς κοντράρονται στο Ριάντ για το «Maradona Cup»

Ένα μεγάλο φιλικό “έκλεισαν” να δώσουν Μπαρτσελόνα και Μπόκα Τζούνιορς, στη μνήμη του κορυφαίου Ντιέγκο Μαραντόνα (φόρεσε τη φανέλα και των δυο συλλόγων).

Στις 14 Δεκεμβρίου, Μπαρτσελόνα και Μπόκα Τζούνιορς θα συναντηθούν στο «Κύπελλο Μαραντόνα», σε ένα φιλικό για να τιμήσουν τη μνήμη του κορυφαίου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που πέθανε στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στο Mrsool Park, στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, χωρητικότητας 25.000 θεατών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική ομάδα.

Μπαρτσελόνα και Μπόκα Τζούνιορς είναι, δύο από τους συλλόγους που αγωνίστηκε ο Μαραντόνα στην διάρκεια της μεγάλης καριέρας του.

Ο θρυλικός Ντιεγκίτο έπαιξε για πρώτη φορά στην Μπόκα Τζούνιορς τη σεζόν 1981/82, κερδίζοντας το Πρωτάθλημα Metropolitano και κερδίζοντας την πρόκριση για το Κύπελλο Libertadores. Επέστρεψε στον σύλλογο από το 1995 έως το 1997, τις δύο τελευταίες σεζόν του πριν αποσυρθεί ως παίκτης.

Στη Μπαρτσελόνα έπαιξε από το 1982 έως το 1984 και πραγματοποίησε 58 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας τρία τρόπαια (Κύπελλο Ισπανίας, Σούπερ Κύπελλο και Λιγκ Καπ).

CONFIRMED MATCH
@bocajrsoficial
14/12
Barça TV+

— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 25, 2021

To άρθρο Ντιέγκο Μαραντόνα: Μπαρτσελόνα και Μπόκα Τζούνιορς κοντράρονται στο Ριάντ για το «Maradona Cup» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ