17 Οκτωβρίου 2021

«Ντου» σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στον Πειραιά – Ένας τραυματίας και προσαγωγές

«Ντου» σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στον Πειραιά – Ένας τραυματίας και προσαγωγές

Επεισόδια σημειώθηκαν στον Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (29/12) μετά από επίθεση ομάδας αγνώστων σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στην περιοχή. Ένας περαστικός τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Κρατικό Νίκαιας, ενώ η Αστυνομία προχώρησε προσαγωγές.

Επίθεση στο σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στην οδό Ομήρου Σκυλίτση στον Πειραιά πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (29/12) ομάδα αγνώστων. Συγκεκριμένα 20 δικάβαλα μηχανάκια μετέβησαν στο σημείο και τα άτομα που επέβαιναν σε αυτά εκτόξευσαν καπνογόνα και πέτρες στο σύνδεσμο, προκαλώντας φθορές στο χώρο, αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας περαστικός, ο οποίος διακoμίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ η Αστυνομία έφτασε στο σημείο όταν οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί. Λίγο αργότερα έγιναν προσαγωγές στους γύρω δρόμους, αλλά κατόπιν ελέγχου δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο και τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα. 

To άρθρο «Ντου» σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στον Πειραιά – Ένας τραυματίας και προσαγωγές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ