30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξανά πρωταγωνιστές οι οδηγοί της ΑΛΑ Καρπενησίου – Δύο φορές στο βάθρο στο πανελλήνιο drift του Λουτρακίου (ΦΩΤΟ)

Στις 13 και 14 Απριλίου διεξήχθη ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας, που έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, συγκέντρωσε 62 συμμετοχές και μεταξύ αυτών, ρόλο πρωταγωνιστικό είχαν οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου. Στο βάθρο ανέβηκε ο Νίκος Ντουφεκιάς, απέναντι στα πιο δυνατά αυτοκίνητα της κατηγορίας Drift1, όπως και ο Πάνος Ράπτης στην κατηγ. Drift2. Συμμετείχαν, επίσης, ο Κώστας Τσιάκας και ο «βενιαμίν» Κώστας Νιανιάς.

Ο Πρόεδρος της ΑΛΑΚ, Στάθης Φέγγος, αναφέρει τα εξής:

«Με το καλύτερο δυνατόν τρόπο έκλεισε ο 2ος αγώνας Hellenic Drift Championship – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift στο Λουτράκι.

Στην κατηγορία DRIFT1 ο Νίκος Ντουφεκιάς, παρά τις μεγάλες ατυχίες που είχε πριν τον αγώνα με το Corolla του, όλοι βοήθησαν και τελικά κατάφερε και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου ξεπερνώντας μεγάλα ονόματα της κατηγορίας, δίνοντας μεγάλη μάχη με τον νικητή της κατηγορίας Χαντζαρά και ερχόμενος από την τέταρτη θέση των μονών βαθμολογημένων.

Ο Κώστας Τσιάκας έκανε πολύ καλή προσπάθεια και κατάφερε και μπήκε στην 16αδα των διπλών περασμάτων 6ος. Στις μάχες νίκησε την πρώτη μπαίνοντας στην οχτάδα όπου μετά από ένα λάθος δεν πήγε υψηλότερα.

Στην DRIFT2 ο Πάνος Ράπτης ξεκίνησε με προβλήματα κι αυτός σπάζοντας σασμάν στα δοκιμαστικά του Σαββάτου αλλά όλο το team ήταν εκεί να τον υποστηρίξει αλλάζοντας σασμάν το Σάββατο βράδυ. Στον αγώνα νίκησε στον τελικό το φαβορί της κατηγορίας Χωραφάκη και κατέκτησε πανάξια την πρώτη θέση.

Στην Drift3 ο rookie της λέσχης Κώστας Νιανιάς, στον πρώτο του αγώνα δεν κατάφερε να μπει στην 16αδα των μονών βαθμολογημένων μένοντας 22ος αλλά μάζεψε εμπειρίες για το μέλλον, δείχνοντας ότι έχει τις ικανότητες.

Επόμενο ραντεβού, 12 Μαΐου στη Λαμία».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ