28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις υποτροφίες της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι» – Οι δικαιούχοι, οι προθεσμίες, τα δικαιολογητικά

Στη χορήγηση υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 προχωρά η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» και καλεί τους ενδιαφερομένους φοιτητές να υποβάλουν την αίτησή τους, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ποιους αφορά

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι φοιτητές, των οποίων ο ένας -τουλάχιστον- γονέας κατάγεται από την Ευρυτανία και επιπλέον α. δεν τους έχει χορηγηθεί υποτροφία σε προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, β. έχουν βαθμό απολυτηρίου τουλάχιστον 16 και μέσο όρο βαθμολογίας τουλάχιστον 6.5, γ. δεν έχουν ολοκληρώσει τα προβλεπόμενα για τη σχολή τους έτη σπουδών και δ. δεν είναι πρωτοετείς φοιτητές.

Τα δικαιολογητικά

Τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά είναι φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου λυκείου, πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία όλων των εξαμήνων και Γενικό Μέσο Όρο, εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης οικογενειακού και ατομικού εισοδήματος, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αποδεικτικά στοιχεία αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία κοινωνικών κριτηρίων (π.χ. Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας) και μία (1) συστατική επιστολή από καθηγητή της σχολής στην οποία φοιτούν.

Οι αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σε μορφή pdf μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021 στη διεύθυνση [email protected]. Το έντυπο της αίτησης διατίθεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypotrofiesvelouchi.blogspot.com. Σημειώνεται πως όσοι επιλεγούν, θα υποβάλουν τα δικαιολογητικά και σε έντυπη μορφή, ενώ ελλιπή δικαιολογητικά ή εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.

Τέλος, τονίζεται πως για τη χορήγηση της υποτροφίας λαμβάνονται υπόψη οικονομικά, κοινωνικά και βαθμολογικά κριτήρια.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ