24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εγκατάσταση ταρτάν στίβου στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου, που αναβαθμίζεται σημαντικά

Στην εν γένει αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου Καρπενησίου προχωρά ο Δήμος Καρπενησίου. Όπως είχαν προαναγγείλει τα Ευρυτανικά Νέα, η αρχή θα γίνει με την τοποθέτηση ταρτάν στίβου (έξι διαδρομών), που θα αντικαταστήσει το χώμα και θα δώσει νέα πνοή σε ένα στάδιο που καθημερινά (και ιδίως τους θερινούς μήνες) χρησιμοποιούν δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών.

Οι εργασίες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (14/9) με τα μηχανήματα να ρίχνουν την πίσσα ώστε στο επόμενο στάδιο να γίνει η επίστρωση του ταρτάν· μετά την παράδοση των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο-ΓΕΛ Καρπενησίου, το Εθνικό Στάδιο θα αλλάξει σύντομα ριζικά μορφή.

«Η προσπάθεια και ο στόχος να γίνουμε η αθλητική πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι διαρκείς. Ο Δήμος Καρπενησίου μετά τη σύνταξη ολοκληρωμένης μελέτης και την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, προχωράει στην τοποθέτηση ταρτάν στο κεντρικό γήπεδο της πόλης του Καρπενησίου», αναφέρει σχετικά ο δήμος.

Σύντομα, μάλιστα, αναμένεται να δημοπρατηθεί και η συνολικότερη αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου Καρπενησίου, με την κατασκευή ενός ακόμα γηπέδου 7Χ7, νέου γηπέδου μπάσκετ και την ανάπλαση όλου του περιβάλλοντος χώρου με δενδροφυτεύσεις και ασφαλτοστρώσεις.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ