24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 – Παρόντες από τον ΣΕΓΑΣ η Σοφία Σακοράφα και ο Κώστας Κεντέρης

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών, Γυναικών Κ18 του 2022 διαξέγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο Βόλο, με τη συμμετοχή 246 συλλόγων από όλη την Ελλάδα και με 1.360 αθλητές με μοναδικές συμμετοχές.

“Ο συγκεκριμένος αριθμός αθλητών αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους που έχουν συμμετάσχει σε σχετικό Πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί και το πολυπληθέστερο από τα πρωταθλήματα που διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ”.

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, υποδεχόμενος την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ και την πρόεδρό του, τη μεγάλη πρωταθλήτρια του ακοντισμού και βουλευτή, Σοφία Σακοράφα και τον πρώτο Αντιπρόεδρο Κώστα Κεντέρη, σημειώνοντας ότι υλοποιείται με αγώνες τέτοιας εμβέλειας και αποδοχής το όραμα της Δημοτικής Αρχής να γίνει το Πανθεσσαλικό η κυψέλη για ακόμα μεγαλύτερες διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις, που θα έχουν σημαντικές ευεργετικές επιπτώσεις στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Η κ. Σακοράφα αναφέρθηκε στην άψογη φιλοξενία και διοργάνωση των αγώνων, τονίζοντας ότι στο υπέροχο, όπως το χαρακτήρισε, Πανθεσσαλικό Σταδιο του χρόνου θα διεξαχθούν οι αγώνες στίβου αντρών και γυναικών, με όλη την αφρόκρεμα του στίβου.

Ακόμη επισήμανε και τη σημασία των αγώνων που σήμερα και αύριο διεξάγονται αφού από αυτούς θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του αύριο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ