28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξεκινά η λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας

Ξεκινά η λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας.

Ύστερα από δύο χρόνια που έμειναν κλειστές, λόγω των περιοριστικών μέτρων, οι εγκαταστάσεις ανοίγουν την Παρασκευή, 17 του μήνα και υποδέχονται τα πρώτα παιδιά του δήμου Τρίπολης.

Θα λειτουργήσουν οκτώ κατασκηνωτικές περίοδοι, ενώ, μετά, θα πάνε εκεί, τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, δήλωσε τα εξής:

“Το τελευταίο διάστημα έγινε μια μεγάλη παρέμβαση συντήρησης, έχουν βελτιωθεί πολύ οι εγκαταστάσεις, μεγάλη δουλειά προσέφεραν τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιώργου Λαγού. Θέλω να ευχαριστήσω τα συνεργεία. Την ευθύνη για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων έχει ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Οικονομόπουλος.

Θέλουμε τα παιδάκια του δήμου μας να περάσουν μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς, χαράς και διακοπών σε ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο περιβάλλον.

Η προσπάθεια που θα καταβάλλουμε ως δημοτική αρχή είναι να λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις χωρίς κανένα πρόβλημα με όλα τα μέτρα, που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το προσωπικό ξεκινά από την Πέμπτη, ενώ ο Γιώργος Οικονομόπουλος θα επιβλέπει όλο αυτό το δίμηνο τη λειτουργία των κατασκηνώσεων.

Είναι η πρώτη φορά που η δημοτική μας αρχή λειτουργεί τις κατασκηνώσεις. Σε αυτές τις κατασκηνώσεις που δημιούργησε ο αείμνηστος Τάσος Σεχιώτης, έχουν διαμείνει χιλιάδες παιδιά.

Σήμερα, με την ακρίβεια και τις δυσκολίες που υπάρχουν, πολλές οικογένειες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν διακοπές και οι κατασκηνώσεις είναι μια σημαντική λύση για τα παιδιά”.

www.ppel.gov.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ