20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξεκινά ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου. Σαββατοκύριακο με ταινία κινουμένων σχεδίων (vid)

Με την ταινία κινουμένων σχεδίων «MINIONS 2: Η άνοδος του Γκρου» κάνει πρεμιέρα ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου 2022. Τα μικρά κίτρινα ανθρωπάκια που έχουν καταφέρει να κάνουν τη σειρά MINIONS τη μεγαλύτερη σειρά animation στην ιστορία, έρχονται στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης στις 6.00 το απόγευμα.

Υπόθεση: Η ταινία μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’70, όταν ο 12χρονος Γκρου, πάντα πιστός στην ιδέα να εξελιχθεί στον χειρότερο κακό στην ανθρώπινη ιστορία, επιχειρεί να γίνει μέλος της εγκληματικής συμμορίας των Vicious 6. Οι μικροί του φίλοι Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ προσφέρουν τη γκαφατζίδικη βοήθειά τους κι όλα γυρίζουν γύρω από ένα μαγικό ασιατικό περιδέραιο, μήλο της έριδος των κάθε λογής εγκληματικών ιδιοφυών. Μια ακόμη ταινία κινουμένων σχεδίων περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα του δημοτικού σινεμά της πόλης. Πρόκειται για τη μεταγλωττισμένη ταινία «Πνεύμα Από Σπίτι / Finnick», ενώ η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου θα φιλοξενήσει ακόμη τις ταινίες «TOP GUN: MAVERICK» με τους Τομ Κρουζ, Τζένιφερ Κόνελι, Μάιλς Τέλερ, Τζον Χαμ και «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Κάιτλιν Ντέβερ.

Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Έτσι, η γενική είσοδος θα ανέρχεται και φέτος στα 6 ευρώ, το εισιτήριο για φοιτητές, μαθητές, ανέργους και πολύτεκνους θα είναι 4 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα μέλη του συλλόγου ΑμεΑ θα είναι δωρεάν.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ