23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξεκινά σήμερα στο Καρπενήσι το 2ήμερο αγώνων κολύμβησης βετεράνων – Τασιός: “Καλώ όλους τους κατοίκους να έρθουν” – Οι συμμετοχές

Σε βαρύ κλίμα λόγω των Τεμπών το κολυμβητικό Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι

Μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσει η 25άρα πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καρπενησίου. Τους Χειμερινούς Αγώνες Masters, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου, διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Εκατοντάδες κολυμβητές και κολυμβήτριες που έγραψαν τη δική τους ιστορία και άφησαν το αποτύπωμά τους στον χώρο, θα συναντηθούν και πάλι και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ξανά και να θυμηθούν τα περασμένα -που δεν είναι διόλου ξεχασμένα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις ενότητες, το Σάββατο (4/3, από τις 16:00) και την επομένη (Κυριακή 5/3, 09:00, 16:00). Το Σάββατο το απόγευμα πριν την έναρξη των τελικών (15.45), θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης.

Μεταξύ των άλλων συλλόγων, στους αγώνες θα συμμετάσχει και ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου, που θα εκπροσωπηθεί με τους/τις: Βαγγέλη Λελούδη, Θανάση Κωτσοκάλη, Σπύρο Λαμπρόπουλο, Αργυρώ Σταθοπούλου και Βιβή Κόγια.

Στο πλαίσιο των Αγώνων η ΚΟΕ θα βραβεύσει αθλητές/τριες που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters της Ρώμης το 2022, την Γεωργία Χατζηγεωργίου, τον Κώστα Βολιώτη, τον Θοδωρή Κατσαρό, τον Μάνο Χουρδάκη και τον Άρη Ιωαννίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

«Μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση “έρχεται” στο Καρπενήσι. Σε ένα πραγματικό στολίδι της πόλης, το κλειστό κολυμβητήριο. Καλώ όλους τους κατοίκους να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να απολαύσουν τους αγώνες, στους οποίους θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 200 κολυμβητές και κολυμβήτριες, και θα πρόκειται για μια γιορτή του αθλήματος. Υπηρετούμε πάντα τον μεγάλο μας στόχο που είναι να καταστήσουμε την περιοχή τόπο φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Σας περιμένουμε στις 4-5 Μαρτίου στο Κολυμβητήριο Καρπενησίου», αναφέρει σε μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ